RAW šokoladiniai trapūs batonėliai

Ingredientai

Pagrindas:

1 puodelis anakardžių riešutų

1 puodelis nesaldžių kokoso drožlių

1/2 puodelio datulių

1/4 arb. š. druskos

Kremas:

1 puodelis anakardžių riešutų

1/3 puodelio kokosų aliejaus

1/3 puodelio medaus, agavos sirupo, ar klevų sirupo (pagal originalų receptą)

1/4 citrinos sulčių (pagal originalų receptą)

(aš dėjau dvigubai mažiau agavos sirupo,  ir dvigubai mažiau citrinos sulčių)

3 valg. š. kakavos miltelių (ar kerobo miltelius)

1 arb. š. vanilės esencijos

1 valg. š. vandens

1/8 valg. š. druskos

 

Eiga.

  1. Sumalti kombaine visus pagrindo ingredientus. Malti tol, kol gerai susimals datulės ir tešlą galima bus sulipinti.
  2. Sudėti, suspausti pagrindą į indelį.
  3. Sudėti į blenderį visus kremo ingredientus ir plakti, kol masė taps vientisa.
  4. Sudėti kremą ant pagrindo, uždengti, dėti į šaldytuvą bent 1h.
  5. Laikyti šaldytuve. Skanaus!

Tai tikrai gardūs RAW šokoladiniai trapūs batonėliai, kuriuos paprasta pasigaminti.

 

 

RAW šokoladiniai trapūs batonėliai

RAW šokoladiniai trapūs batonėliai

 

Komentarai

komentuoti