Kopūstų redžiuvelakas

2015 sausio 5by Samantha Zachh0

 

Kopūstų redžiuvelakas

Receptas be druskos

 

 

Kopūstų redžiuvelakas gaminamas labai paprastai. Tai kaip kopūstų gira, raugas. Vėliau jį galima panaudoti kopūstų rauginimui be druskos.

 

Ingredientai ir įrankiai:

3 litrų talpos stiklainis (būtinai sterilus)

2l tyro vandens

1/4 kopūsto

Marlės gabalėlis su gumele stiklainiui uždengti.

 

Eiga:

  1. Kopūstą susmulkiname didesniais gabaliukais.
  2. Dedame į stiklainį, užpilame vandeniu ir viską suplakame rankiniu blenderiu.
  3. Uždengiame marle ir paliekame kambario temperatūroje 3-4 paroms.
  4. 1 parą bus ryškus kopūsto kvapas, todėl padėti į mažiau lankytiną kambarį.
  5. Po rūgimo pradžios kvapas pasikeis ir taps skanesniu.
  6. Po 3-4 parų viską perkošiame per sietelį.

 

Tirščius galima valgyti arba naudoti kitų daržovių rauginimui. Pačią girą reikia gerti po 1-3 stiklines prieš valgį. Jei lieka, galima porą parų laikyti šaldytuve.

 

 

Samantha Zachh

grandis tarp mokslo ir pseudomokslo, Integralinio neuroprogramavimo® meistrė - psichotechnologijų specialistė, astrologė-astropsichologė, numerologė. Naudojant ezoterikos ir psichoterapijos metodikas padeda Žmonėms kurti savo gyvenimo gerovę, didina visų sričių efektyvumą. Suteikia reikiamas žinias ir strategiją, kaip pasiekti tikslus, laimę, sėkmę, vidinę ramybę, giliau pažinti ir suvokti save.

Apie mane

Grandis tarp mokslo ir pseudomokslo, Integralinio neuroprogramavimo® meistrė – psichotechnologijų specialistė, astrologė-astropsichologė, numerologė.

https://zachh.lt/wp-content/uploads/2019/10/mastercard_visa-e1588534610635.png

Susisiekti

+37067588217
MB "Asmenybės transformacijos”
Įm. k. 305232354
Reg. J. Balčikonio 7-249, Vilnius

Instagram

Facebook