RAW šokoladiniai trapūs batonėliai

2014 rugsėjo 20by Samantha Zachh0

 

 

 

RAW šokoladiniai trapūs batonėliai

Ingredientai

Pagrindas:

1 puodelis anakardžių riešutų

1 puodelis nesaldžių kokoso drožlių

1/2 puodelio datulių

1/4 arb. š. druskos

Kremas:

1 puodelis anakardžių riešutų

1/3 puodelio kokosų aliejaus

1/3 puodelio medaus, agavos sirupo, ar klevų sirupo (pagal originalų receptą)

1/4 citrinos sulčių (pagal originalų receptą)

(aš dėjau dvigubai mažiau agavos sirupo,  ir dvigubai mažiau citrinos sulčių)

3 valg. š. kakavos miltelių (ar kerobo miltelius)

1 arb. š. vanilės esencijos

1 valg. š. vandens

1/8 valg. š. druskos

 

Eiga.

  1. Sumalti kombaine visus pagrindo ingredientus. Malti tol, kol gerai susimals datulės ir tešlą galima bus sulipinti.
  2. Sudėti, suspausti pagrindą į indelį.
  3. Sudėti į blenderį visus kremo ingredientus ir plakti, kol masė taps vientisa.
  4. Sudėti kremą ant pagrindo, uždengti, dėti į šaldytuvą bent 1h.
  5. Laikyti šaldytuve. Skanaus!

Tai tikrai gardūs RAW šokoladiniai trapūs batonėliai, kuriuos paprasta pasigaminti.

 

 

RAW šokoladiniai trapūs batonėliai
RAW šokoladiniai trapūs batonėliai

 

Samantha Zachh

grandis tarp mokslo ir pseudomokslo, Integralinio neuroprogramavimo® meistrė - psichotechnologijų specialistė, astrologė-astropsichologė, numerologė. Naudojant ezoterikos ir psichoterapijos metodikas padeda Žmonėms kurti savo gyvenimo gerovę, didina visų sričių efektyvumą. Suteikia reikiamas žinias ir strategiją, kaip pasiekti tikslus, laimę, sėkmę, vidinę ramybę, giliau pažinti ir suvokti save.

Apie mane

Grandis tarp mokslo ir pseudomokslo, Integralinio neuroprogramavimo® meistrė – psichotechnologijų specialistė, astrologė-astropsichologė, numerologė.

https://zachh.lt/wp-content/uploads/2019/10/mastercard_visa-e1588534610635.png

Susisiekti

+37067588217
MB "Asmenybės transformacijos”
Įm. k. 305232354
Reg. J. Balčikonio 7-249, Vilnius

Instagram

Facebook