RAW šokoladiniai trapūs batonėliai
Ingredientai
Pagrindas:
1 puodelis anakardžių riešutų
1 puodelis nesaldžių kokoso drožlių
1/2 puodelio datulių
1/4 arb. š. druskos
Kremas:
1 puodelis anakardžių riešutų
1/3 puodelio kokosų aliejaus
1/3 puodelio medaus, agavos sirupo, ar klevų sirupo (pagal originalų receptą)
1/4 citrinos sulčių (pagal originalų receptą)
(aš dėjau dvigubai mažiau agavos sirupo, ir dvigubai mažiau citrinos sulčių)
3 valg. š. kakavos miltelių (ar kerobo miltelius)
1 arb. š. vanilės esencijos
1 valg. š. vandens
1/8 valg. š. druskos
Eiga.
- Sumalti kombaine visus pagrindo ingredientus. Malti tol, kol gerai susimals datulės ir tešlą galima bus sulipinti.
- Sudėti, suspausti pagrindą į indelį.
- Sudėti į blenderį visus kremo ingredientus ir plakti, kol masė taps vientisa.
- Sudėti kremą ant pagrindo, uždengti, dėti į šaldytuvą bent 1h.
- Laikyti šaldytuve. Skanaus!
Tai tikrai gardūs RAW šokoladiniai trapūs batonėliai, kuriuos paprasta pasigaminti.