RAW Vegan šokoladiniai batonėliai
Žaliavalgiški veganiški batonėliai
Ingredientai:
1 puodelis kokoso aliejaus
1 puodelis nesūdyto žemės riešutų sviesto
2 puodeliai raw kakavos
1 puodelis datulių (pačios geriausios Sukkari datulės – ČIA)
truputis druskos
Eiga:
- Pamirkyti datules šiltame vandenyje apie 20min, kad jos būtų minkštos ir lipnios.
- Jei kokoso aliejus yra sukietėjęs, įstatyti į karštą vandens indą ir pašildyti, kad šiek tiek išsilydytų.
- Sudėti visus ingredientus, išskyrus riešutų sviestą, į blenderį ir gerai viską sumalti.
- Pačioj pabaigoj sudėti žemės riešutų sviestą, kad pasiliktų traškumas.
- Sudėti masę į indą, palaikyti šaldytuve apie 1h.
- Susipjaustyti.
Skanaus su RAW Vegan šokoladiniai batonėliai