Select Page

 RAW Vegan šokoladiniai batonėliai

Žaliavalgiški veganiški batonėliai

 

 

 

Ingredientai:

1 puodelis kokoso aliejaus

1 puodelis nesūdyto žemės riešutų sviesto

2 puodeliai raw kakavos

1 puodelis datulių (pačios geriausios Sukkari datulės – ČIA

truputis druskos

 

Eiga:

  1. Pamirkyti datules šiltame vandenyje apie 20min, kad jos būtų minkštos ir lipnios.
  2. Jei kokoso aliejus yra sukietėjęs, įstatyti į karštą vandens indą ir pašildyti, kad šiek tiek išsilydytų.
  3. Sudėti visus ingredientus, išskyrus riešutų sviestą, į blenderį ir gerai viską sumalti.
  4. Pačioj pabaigoj sudėti žemės riešutų sviestą, kad pasiliktų traškumas.
  5. Sudėti masę į indą, palaikyti šaldytuve apie 1h.
  6. Susipjaustyti.

 

Skanaus su RAW Vegan šokoladiniai batonėliai

 

RAW Vegan šokoladiniai batonėliai

RAW Vegan šokoladiniai batonėliai

 

 

Komentarai

komentuoti